Regen- windjassen bedrukken met uw logo

Regen- windjassen bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú in 2021 je relaties met een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk. Regen- windjassen bedrukken met logo? Regen- windjassen bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Ben je van plan om eindelijk uw boodschappen te gaan halen? En gaat het opeens erg hard regenen? Nou dan zijn de regen- en windjassen van DéBlé de oplossing. Zij zullen je droog houden met wat voor weer dan ook! Niemand wil nat worden, zo ook niet jouw relaties! Laat jouw logo of firmanaam op de regenjas bedrukken, zo wil iedereen wel een regenjas van jouw! Dus een regenjas als relatiegeschenk is nog niet zo'n gek idee! De opdruk van jullie logo maakt van een regen- windjas hét relatiegeschenk voor komend jaar.Bedrukte regen- windjassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Regen- windjassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Regen- windjassen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte regen- windjas is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten regen- windjassen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een regen- windjas neem dan gerust contact met ons op!

Regen- windjassen laten bedrukken met logo

Regen- windjassen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een regen- windjas bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een regen- windjas een geschikt cadeau! Speciaal voor beurzen en evenementen.


Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw regen- windjas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Regen- windjassen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!