Opladers bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Opladers bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk. Geef een passend relatiegeschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Draadloze opladers bedrukken? Verras daarom juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde oplader als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een draadloze oplader gepersonaliseerd met logo!

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Opladers bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. De opdruk maakt van een oplader hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel.

Opladers voor de smartphone en tablets zijn leuke relatiegeschenken weg te geven voor veel verschillende bedrijven. Opladers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse le ven. Daardoor worden bijvoorbeeld oplaadkaarten en leuke telefoonhouders vanzelfsprekend een veelgebruikte accessoires. Ze zijn ideaal voor jouw smartphone of oplader om op te laden of neer te zetten. Wij kunnen deze opladers bedrukt leveren vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een oplader hét relatiegeschenk juist nú!

Pagina 2 van 7
Pagina 2 van 7


Bedrukte opladers als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Opladers voor smartphone of tablet zijn populair om weg te geven. Een bedrukte oplader is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten opladers in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van opladers voor smartphone of tablet, neem dan gerust contact met ons op!

Opladers bedrukken en personaliseren met logo

Opladers bedrukken en personaliseren met logo zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een oplader voor smartphone of tablet bedrukt met een persoonlijke boodschap zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een oplader voor de smartphone een geschikt cadeau. Opladers kunnen wij evt. ook graveren met de naam van jouw relaties, maakt het net iets persoonlijker!


Bestel nu jouw opladers als relatiegeschenk
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw oplader bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Opladers bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een oplader met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in opladers bedrukken sinds 1972