Rugzakken bedrukken met uw logo en gepersonaliseerd

Rugzakken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde rugzakjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit.... Rugzakken bedrukken?

Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde rugzak als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een rugzak gepersonaliseerd met logo! Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp.

Pagina 3 van 11
Pagina 3 van 11


Bedrukte rugzakken, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Rugzakken bedrukken wij door middel van een transferdruk, dit is een zeefdruk of (digitale) print op een papieren label, dat speciaal is geprepareerd voor de ‘transfer’ op een object. Dit wordt met hoge temperatuur aangebracht middels een ‘hot-press’. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rondzeefdruk. De opdruk maakt van een rugzak hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Rugzak bedrukken met je logo kan al vanaf 50 stuks (afhankelijk van het model). Zowel voor jouw relaties of medewerkers, als kinderen op scholen of sportverenigingen. Neem bijvoorbeeld de adventure rugzak, dit is een gebruiksartikel en is van een stevige kwaliteit en kan gezien worden als een origineel relatiegeschenk. Het is een teken van dankbaarheid en je laat een goede indruk achter bij de personen aan wie jij de rugzakjes geeft. Wij van DéBlé zijn van mening dat een bedrukte rugzak leuk is om te krijgen en om te geven....Rugzakken bedrukken kan vanaf 6 werkdagen.

Rugzakken bedrukken en kopen

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Rugzakken bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Een rugzak of rugtas komt altijd van pas bijvoorbeeld bij een dagje weg, het vervoeren van je sportspullen of tijdens een schoolreisje. Hiermee maak je jong en oud blij, want een rugzak is een praktisch en kwalitatief goed relatiegeschenk. Geef een rugzak met jouw logo weg op een evenement, beurs of open dag en vergroot zo jouw naamsbekendheid op een goedkope manier, want dankzij een groot oppervlak kun je alle kant op en jouw naam springt zo direct op. Een leuk idee voor vakantieparken of reisbureaus als weggevertje aan de kinderen.

Meest voorkomende materialen:

Non woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
Polyester 600D ( zeer sterk, mooie uitstraling )
Katoen ( milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, trendy, geschikt voor 1 drukkleur tot full colour )

Bedrukte rugzakken als relatiegeschenk

Rugtassen bedrukken is een goede manier van reclame maken. Het voordeel van een rugtas ten opzichte van andere tassen is dat deze vaker dan één keer gebruikt worden In ons assortiment hebben wij een breed aanbod van diverse modellen en kleuren, die ook ideaal te gebruiken zijn als een kleine sporttas. Door de stevige koordsluiting raken de spulletjes niet snel meer zoek. Laat jouw rugtasjes bedrukken zoals jij dat wenst, wij helpen je graag verder met adviseren van de bedrukking.

Goed inzetbaar voor:

Evenementen - beurzen (voor het meegeven van folders en dergelijke)
Schoolreisjes (meenemen van het lunchpakket)
Reisbureaus (ideaal voor de vakantie folders)
Sportscholen (perfect voor de bezweten kleding en sportschoenen :-)

Bestel nu jouw rugzakken als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw rugzak bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Rugzakken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een rugzak met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in rugzakken bedrukken sinds 1972