DéBlé

Gear X RCS gerecycled aluminium USB-oplaadbare zaklamp P513.90

vanaf
€19,23
adviesprijs €19,23 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P513.901

Gear X RCS gerecycled aluminium USB-oplaadbare zaklamp

Functionaliteit, prestaties en ontwerp komen samen in deze oplaadbare 3W-zaklamp gemaakt van RCS-gecertificeerd gerecycled aluminium. Totaal gerecycled materiaal: 20% op basis van totaal gewicht van het item. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Vanwege de IP4-classificatie is de zaklamp weerbestendig en kan gemakkelijk buiten worden gebruikt. De krachtige lamp creëert tot 100 lumen en een lichtstraal die tot 100 meter reikt. De zaklamp gebruikt een oplaadbare A-grade batterij, dus er is geen noodzaak om de batterijen te vervangen. Gewoon opladen via uw USB-poort en de bijgeleverde RCS-gecertificeerde gerecyclede type C-kabel. De hoogwaardige lamp wordt geleverd met 5 modi, inclusief SOS-functie. De 500 mAh-batterij biedt tot 4 uur gebruik op een enkele lading. Aluminium verliest zijn eigenschappen niet in het recyclingproces en kan eindeloos worden gerecycled. Item en accessoires zijn 100% PVC-vrij. Verpakt in FSC-m
Materiaal: gerecycled aluminiumlegering, pc
Afmeting: 12,5 x ø 2,5 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): laser gravering
Drukformaat: 38 x 7 mm

Heb je vragen om deze zaklampen te bedrukken/personaliseren?
Manuela en Nick helpen je graag verder.....!

Dit relatiegeschenk is duurzaam geproduceerd, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Ondersteun je duurzamere geschenken en geef je afgedankte aluminiummaterialen een nieuw leven. Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen .

Bekijk het hele overzicht van "Zaklampen bedrukken"