DéBlé

Zaklamp Gear X RCS gerecycled aluminium

vanaf
€23,16
adviesprijs €23,16 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P513.921

Gear X RCS gerecycled aluminium USB-oplaadbare zaklamp

Functionaliteit, prestaties en design komen allemaal samen in deze oplaadbare 10W zaklamp gemaakt van RCS-gecertificeerd gerecycled aluminium. Totaal gerecycled gehalte: 20% op basis van het totale gewicht van het item. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Door zijn IP4-classificatie is het weerbestendig en kan het gemakkelijk buiten worden gebruikt. De krachtige lamp creëert tot 800 lumen en een straal die tot 500 meter reikt. De zaklamp gebruikt een oplaadbare A-klasse batterij, dus er is geen noodzaak om de batterijen te vervangen. Laad eenvoudig op via uw USB-aansluiting en de meegeleverde RCS-gecertificeerde gerecyclede type C-kabel. De hoogwaardige lamp wordt geleverd met 5 modi, inclusief SOS-functie. De 2000 mAh-batterij zorgt voor een gebruikstijd tot 8 uur op één lading en maakt het ook mogelijk om uw mobiele apparaten op te laden via type C. Aluminium verliest zijn eigenschappen niet in het recyclingproces
Materiaal: gerecycled aluminiumlegering, pc
Afmeting: 15,7 x ø 3,4 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): laser gravering
Drukformaat: 45 x 9 mm

Heb je vragen om deze zaklampen te bedrukken/personaliseren?
Manuela en Nick helpen je graag verder.....!

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Ondersteun je duurzamere geschenken en geef je afgedankte aluminiummaterialen een nieuw leven. Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen .

Bekijk het hele overzicht van "Zaklampen bedrukken"