Markers bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Markers bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde markeerstiften, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Markers bedrukken? Verras daarom juist nú....je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde markeerstift mok als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komend jaar. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Markeerstiften bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de markeer heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de markerBedrukte markers, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Markeerstiften of tekstmarkers zijn niet alleen handig voor op school maar ook op kantoor en thuis worden ze veel gebruikt. Daarbij zijn markers bedoeld om teksten mee te markeren in een felle kleur. Mensen markeren omdat ze de tekst belangrijk vinden en graag willen onthouden. Ook zijn markeerstiften handig als je iets terug wilt vinden in een groot stuk tekst, zo hoef je maar even te zoeken naar dat kleine stukje tekst wat je nodig hebt.

Markers bedrukken en personaliseren met logo

Vind je het belangrijk veel dingen te markeren? Heb je veel kleuren nodig om dingen te onderscheiden? Raak je al jouw markers kwijt omdat ze rond slingeren? Daar hebben wij bij DéBlé een leuk idee voor, een marker in de vorm van een bloem, met verschillende kleuren die je nodig hebt. Dit is een artikel wat iedereen gebruikt, op kantoor, school, thuis en op de werkplaats. Kortom een artikel wat geschikt is als relatiegeschenk.