Thule Collectie bedrukken als relatiegeschenk

Thule relatiegeschenken bedrukken, gepersonaliseerd met logo.Geef een passend Thule relatiegeschenk in….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het merk Thule staat bekend om hoge kwaliteit en stijl als het gaat om het vervoeren van spullen. De Thule Subterra of Lithos, Accent collectie varieert van rugzakken- en accessoirestassen tot laptoptassen.

Thule is in Zweden, in 1942, opgericht, help je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, van werk naar huis. Thule biedt vandaag de dag relatiegeschenken voor enthousiaste buitenmensen, zakelijke relaties en actieve gezinnen. Om deze actieve leven te ondersteunen, biedt Thule daarvoor allerlei producten voor de outdoor beleving: van rugzakken en reiskoffers tot accessoirestassen. Wat je passie ook is en waar je ook heen gaat, met Thule ben je vrij om ten volle vreugde van het actieve buitenleven te genieten.Thule relatiegeschenken bedrukken en personaliseren met logo

Thule relatiegeschenken kunnen wij bedrukken en personaliseren met logo of tekst, meestal met digitale transfer, afhankelijk van het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een Thule relatiegeschenk hét relatiegeschenk voor komend jaar! Wij van DéBlé zijn van mening dat het leuk is om jouw relaties te verassen met een bedrukte Thule relatiegeschenk, zo denken de relaties nog vaak aan jouw terug!