Visitekaarthouders bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Visitekaarthouders bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde visitekaarthouder, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Verras juist daarom nú je relaties met een bedrukte visitekaarthouder als relatiegeschenk. Visitekaarthouders bedrukken met logo? Visitekaarthouders bedrukken we met een zeef- of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren.

De opdruk van jullie logo maakt van de visitekaarthouders hét relatiegeschenk voor komend jaar. Veel klanten maken gebruik van visitekaartjes. Vooral als er een beurs of business bijeenkomst is, krijg je zoveel visitekaartjes dat je het overzicht een beetje kwijt bent. Ze slingeren overal rond, en je wilt ze niet kwijt raken. De oplossing: een handig visitekaarthouder, alu of kunststof. Bedrukken met jouw logo kunnen wij al v.a. 6 werkdagen.Bedrukte visitekaarthouders als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Visitekaarthouders zijn populair om weg te geven. Een bedrukte visitekaarthouder is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten visitekaarthouders in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een visitekaarthouder neem dan gerust contact met ons op!

Visitekaarthouders bedrukken en personaliseren met logo

Visitekaarthouders zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een visitekaarthouder bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een visitekaarthouder een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw visitekaarthouder bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Visitekaarthouders bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een visitekaarthouder met opdruk.


Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in visitekaarthouders bedrukken sinds 1972