DéBlé

FSC® bamboe notitieboek en inifity potloodset P774.46

vanaf
€7,58
adviesprijs €7,58 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P774.469

FSC® bamboe notitieboek en inifity potloodset

Dit prachtige FSC®-gecertificeerde bamboe notitieboek is gemaakt van duurzaam bamboe met 80 vellen/160 pagina's 70 gsm gerecycled papier. De set bevat een infinity potlood die ongeveer 100 potloden meegaat! Het heeft een schrijflengte tot ongeveer 20.000 meter met behulp van een grafietpunt om een grafietlijn te produceren. Het schrijft niet alleen als een potlood, maar de markeringen kunnen ook worden gewist. Met FSC® gecertificeerde bamboe in een FSC® kraft geschenkdoos.
Materiaal: bamboe, papier
Afmeting: 21 x 13 x 1,3 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): co2 gravering
Drukpositie (meest gekozen):artikel voorzijde
Drukformaat: 100 x 100 mm

Hier zijn drie redenen waarom bedrukte notitieboekjes een uitstekende keuze zijn als relatiegeschenk:

  1. Praktisch: Notitieboekjes zijn een praktisch en handig cadeau. Ze zijn perfect voor het maken van aantekeningen, to-do lijsten of het bijhouden van belangrijke informatie. Dit maakt ze ideaal voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

  2. Duurzaam: Notitieboekjes gaan lang mee en zijn daarmee een duurzaam cadeau. Ze kunnen overal mee naartoe worden genomen en zijn daardoor altijd handig om bij de hand te hebben. Door het geven van bedrukte notitieboekjes laat u uw klanten, medewerkers of zakenpartners zien dat u geeft om duurzaamheid.

  3. Effectieve marketing: Door het bedrukken van uw bedrijfsnaam, logo of boodschap op de notitieboekjes, creëert u een effectieve marketing tool. Het helpt uw bedrijf om op te vallen en in het geheugen van uw klanten, medewerkers of zakenpartners te blijven hangen. Dit kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf en het versterken van de relatie met uw doelgroep.

Bekijk het hele overzicht van "Notitieboekjes bedrukken"