DéBlé

Rise Bluetooth®-minispeaker van 3 W van RCS gerecycled aluminium - 124353

vanaf
€10,43
adviesprijs €10,43 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: 12435390

Rise Bluetooth®-minispeaker van 3 W van RCS gerecycled aluminium

De stijlvolle Rise RCS gerecycled 3 W Bluetooth® minispeaker versterkt je muziek, podcasts enz. vanaf elk Bluetooth®-apparaat. Dankzij het kleine formaat ideaal voor onderweg. De speaker heeft ingebouwde muziekbediening en een microfoon voor telefoongesprekken en online vergaderingen. Bluetooth® 5.3 met een werkbereik van ongeveer 10 meter. Geniet tot 1,5 uur van muziek op maximaal volume dankzij de 300 mAh li-ionbatterij. De oplaadtijd is 1,5 uur. Geleverd met een gebruikershandleiding, een 30 cm USB-A naar Type-C-oplaadkabel en verpakt in een doos van 100% gerecycled kraftpapier.
Materiaal: recycled aluminium
Afmeting: 3,4 x Ø 5,1 cm
Druktechniek (meest gekozen): lasergraveren
Drukpositie (meest gekozen):achterzijde, voorzijde, Luidspreker grill
Drukformaat (meest gekozen): Ø 10 mm

Heb je vragen over het bedrukken van de minispeaker van RCS gerecycled aluminium 124353? Manuela en Nick helpen je graag verder.

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen te beperken.

Bekijk het hele overzicht van "Speakers bedrukken"