DéBlé

Terra RCS recycled aluminium 120 cm 6-in-1 kabel P302.68

vanaf
€6,36
adviesprijs €6,36 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P302.682

Terra RCS recycled aluminium 120 cm 6-in-1 kabel

Oplaadkabel gemaakt van RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled aluminium, gerecycled TPE en gerecycled PET. Totaal gerecycled materiaal: 65% op basis van het totale gewicht van het item. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Aluminium verliest zijn eigenschappen niet in het recyclingproces en kan eindeloos worden gerecycled. Met dubbele input connector: USB A en type-C. Drievoudige output: Apple Lightning/Micro en Type C, met in totaal 6 oplaadcombinaties Met RCS-gecertificeerde gevlochten gerecyclede PET-kabel met een lengte van 120 cm. Verpakt in FSC® mix verpakking. Geschikt voor opladen, synchroniseren en compatibel met car play. Ondersteunt snel opladen tot 9V/2A.
Materiaal: gerecycled tpe, gerecycled aluminium
Afmeting: 120 x 1 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): doming
Drukpositie (meest gekozen):artikel
Drukformaat: 31 x 31 mm

Heb je vragen om deze oplaad- & datakabels te bedrukken?
Manuela en Nick helpen je graag verder.....!

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen te beperken.

Bekijk het hele overzicht van "Opladers bedrukken"