DéBlé

Terra RCS recycled aluminium 5000 mAh powerbank 5W draadloos P322.64

vanaf
€19,47
adviesprijs €19,47 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P322.642

Terra RCS recycled aluminium 5000 mAh powerbank 5W draadloos

Powerbank gemaakt met RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled aluminium en ABS. Totaal gerecycled materiaal: 31 % op basis van het totale gewicht van het artikel. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Aluminium verliest zijn eigenschappen niet in het recyclingproces en kan eindeloos worden gerecycled. De powerbank bevat een hoogwaardige A 5000 mAh lithium-polymeerbatterij. De draadloze oplader ondersteunt draadloos opladen tot 5W. De stroomindicatoren geven het resterende energieniveau aan, zodat u altijd weet wanneer u moet opladen. Artikel en accessoires 100% PVC-vrij. Inclusief type C laadkabel gemaakt van RCS gecertificeerd gerecycled aluminium, TPE en PET. Verpakt in FSC® mix verpakking. USB-input 5/2.4A, Type C-output 5V/2.4A. Type C-input 2,4A. Micro-USB-output 5V/2A.
Materiaal: gerecycled aluminium, gerecycled abs
Afmeting: 10,3 x 6,4 x 1,6 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): laser gravering
Drukpositie (meest gekozen):artikel voorzijde onder
Drukformaat: 45 x 15 mm

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Ondersteun je duurzamere geschenken en geef je afgedankte aluminiummaterialen een nieuw leven. Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen .

Bekijk het hele overzicht van "DUURZAME RELATIEGESCHENKEN"