DéBlé

Terra RCS gerecyclede aluminium draadloze oordopjes P329.89

vanaf
€25,11
adviesprijs €25,11 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P329.892

Draadloze oordopjes met helder geluid en sterke bas.

Draadloze oordopjes met helder geluid en sterke bas. Gemaakt met RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled aluminium en ABS. Totaal gerecycled materiaal: 64% op basis van het totale gewicht van het item. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Aluminium verliest zijn eigenschappen niet in het recyclingproces en kan eindeloos worden gerecycled. Inclusief gerecyclede type C laadkabel gemaakt van RCS gecertificeerd gerecycled aluminium, TPE en PET. De oordopjes hebben een batterij van 40 mAh die een speeltijd tot 5 uur mogelijk maakt en kan in 1,5 uur volledig worden opgeladen in de oplaadcassette van 300 mAh. Met BT 5.3 voor een vlotte verbinding tot 10 meter. Verpakt in FSC® mix verpakking. Artikel en accessoires 100% PVC-vrij.
Materiaal: gerecycled aluminium, gerecycled abs
Afmeting: 6,1 x 3 x 4,8 cm
Verpakking: geschenkverpakking

Waarom oordopjes als relatiegeschenk?

Praktisch: Oordopjes zijn een praktisch item dat door veel mensen dagelijks wordt gebruikt. Hierdoor blijft het logo en de boodschap van het bedrijf regelmatig zichtbaar en wordt het relatiegeschenk meermalen gebruikt.

  1. Persoonlijk: Oordopjes zijn een persoonlijk geschenk. Hierdoor krijgt het relatiegeschenk meer waarde en blijft het langer in gebruik.

  2. Uniek: Een oordopje met een logo is uniek en origineel, waardoor het een onderscheidend relatiegeschenk is dat zal opvallen tussen andere geschenken. Hierdoor zal je bedrijf positief in het geheugen blijven bij de ontvanger.Bekijk het hele overzicht van "DUURZAME RELATIEGESCHENKEN"