DéBlé

Impact Aware™ 285 gsm rcanvas koeltas ongeverfd P422.47

vanaf
€11,40
adviesprijs €11,40 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P422.470

Kleine koeltas van gerecycled canvas

De Impact Aware™ 285 g/m² kleine koeltas van gerecycled canvas houdt je favoriete eten en drinken koud, van picknicks tot roadtrips, en kan vervolgens plat worden opgevouwen om ruimte te besparen. Geschikt voor maximaal 8 blikjes. Met AWARE™ tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert. Het gerecyclede canvas is ongeverfd en gebruikt in zijn ruwe vorm, zonder chemicaliën van verven of bleken. Elke koeltas bespaart 1.782 liter water. 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product wordt gedoneerd aan Water.org. Samenstelling 70% gerecycled katoen, 30% gerecycled polyester; insulatie zilverfolie.
Materiaal: gerecycled canvas
Afmeting: 38 x 14 x 25 cm
Verpakking: polybag en bulk
Druktechniek (meest gekozen): zeefdruk transfer
Drukpositie (meest gekozen):artikel voorzijde midden
Drukformaat: 60 x 100 mm

Bedrukte koeltassen kunnen een leuk cadeau zijn voor medewerkers, omdat ze praktisch zijn en de bedrijfsnaam of logo op de tas zichtbaar is voor anderen. Het is een manier om te laten zien dat je waardeert wat ze doen en om hen een item te geven dat ze vaak zullen gebruiken. Koeltassen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, en u kunt kiezen voor een die past bij de stijl van uw bedrijf. Er zijn ook verschillende opties voor het bedrukken van koeltassen, in de meeste gevallen een zeefdruk of transferdruk. Bedrukte relatiegeschenken zoals koeltassen kunnen een effectief en waardevol bedankje zijn voor medewerkers.

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled canvas, wat minder energie kost. Het vermindert afval en draagt bij aan het milieu.

Bekijk het hele overzicht van "Koeltassen bedrukken"