Boodschappentas bedrukken relatiegeschenk

Boodschappentassen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú je relaties met een bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk. Boodschappentassen bedrukken met logo? Wij drukken boodschappentassen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Tassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks. Dezelfde reclame als de grote supermarkten? Denk dan een een tas voor de dagelijkse boodschappen. Nu gratis plastic zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren, gaat er een nieuwe wereld open, vol van specifieke opdruk voorziene, herbruikbare boodschappentassen.

Pagina 1 van 7
Pagina 1 van 7


Boodschappentas bedrukken en personaliseren met uw logo

Iedereen doet boodschappen, zo ook jouw klanten of relaties. Daarom is de boodschappentas met logo een leuk idee om als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven. Je kunt deze uitdelen op een beurs, op weekmarkten of bij een actie om een product te promoten i.p.v. van de plastic draagtas, zodat ze je niet snel vergeten. Het  is natuurlijk leuk om een boodschappentas te laten bedrukken met een logo of tekst en weg te geven aan je relaties. Een bedrukte tas met logo is zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Deze tassen zijn in diverse kleuren zodat een boodschappentas bij vrijwel elke huisstijl past. Wil je een boodschappentas nog meer naar de zin maken? Laat er dan jouw logo, tekst of slogan op bedrukken! Zo laat je bij de klant een erg goede indruk achter. Zo maakt je van een boodschappentas een relatiegeschenk een erg leuk artikel om te geven en natuurlijk om te krijgen.

 

Bedrukte boodschappentas gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Een boodschappentas bedrukken is bij uitstek de reclametool voor elk bedrijf. Verpak jouw producten professioneel in hoogwaardige tassen en zorg ervoor dat jouw klanten de boodschap of het logo dragen waar jij ook bent en zo nieuwe klanten aantrekt. Alles draait om de wereld van boodschappentassen, of het nu gaat om bedrukte jute tassen, big shoppers of papieren tassen. Of het nu gaat om winkelen, als cadeau of om te vervoeren: boodschappentassen zijn keer op keer nodig in het dagelijks leven. Waarom geen boodschappentassen met stijl? Een boodschappentas bedrukken volgens jouw wensen zijn geen probleem met onze veelzijdige modellen. Kijk eens rond en laat je verrassen door de variëteit en print op boodschappentassen met een bedrijfslogo, slogan of logo.

 

Bedrukte boodschappentas in eigen PMS drukkleur

De bedrukte boodschappentas is een veel gezien gebruiksvoorwerp. Gemak dient de mens en tijdens het boodschappen doen komt een tas uiteraard zeer goed van pas! Zo wordt een bedrukte boodschappentas een leuk relatiegeschenk en maak zo reclame voor je bedrijf! Wij hebben een groot assortiment in diverse boodschappentassen. Maak de boodschappentas geheel naar jouw wens.

Meest voorkomende tassen:
 Big shopper tassen ( zoals van de AH, Jumbo en IKEA )
 Opvouwbare tassen ( handig om mee te nemen )
 Jute tassen ( sterk en duurzaam )
 Katoenen tassen ( herbruikbaar en met korte of lange hengels )

Onze top 3 tassen:
 Carolina 100 g/m² katoenen draagtas ( Katoenen draagtas met open hoofdvak. Draaghoogte 30 cm, draagvermogen 5kg. Katoen, 100 g/m² ).
✓ Bungalow opvouwbare polyester boodschappentas ( Polyester opvouwbare draagtas met open hoofdvak en dubbele handgreep. Unieke opvouw functie met trekkoord. 210D polyester ).
 Varai 340 g/m² canvas en jute boodschappentas ( Trendy boodschappentas met printvriendelijke zijpanelen van 280 gram canvas, opvallende, gelaagde jute-omlijsting en katoenen handgrepen. Jute en katoen ).

Ga voor duurzaam met bedrukte tassen

Wil je ook voor duurzaam gaan, geef je klanten of relaties een herbruikbaar geschenk! Begin alvast hiermee, een goed voorbeeld doet volgen, voor een beter milieu. Zo zijn er de katoenen, PP-Woven, polyester en gerecycled PET boodschappentassen, deze zijn duurzaam en een goed alternatief van de plastic tas. Om zo voor jouw boodschap maximale impact te behalen met een minimale impact op het milieu. Ook in winkelcentra's wordt al goed met elkaar samen gewerkt, deze geven hun klanten een herbruikbare big-shopper, zo krijgen ze een groot bereik en naamsbekendheid ook buiten het centrum. Een zeer praktisch tas is de opvouwbare, handig om mee te nemen in de handtas, en zo heb je altijd je eigen tas bij je, dus weg met de plastic tasjes! Vroeger was het nog een gewoonte in Nederland, om een eigen tas mee te nemen naar een winkel, om daarin de boodschappen mee naar huis te nemen, de boodschappentas. In de jaren zeventig geeft men in winkels gratis plastic tassen mee voor de gekochte producten. Eind jaren negentig begint men zich te realiseren dat dit belastend is voor het milieu. Om dit tegen te gaan, moeten consumenten nu betalen voor boodschappentassen, dit leidt vaak tot hergebruik van de tassen. Er gaat een nieuwe wereld open nu de gratis zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren. De herbruikbare tas zal hier een goede vervanging gaan voor worden. Er zijn een aantal verschillende boodschappentassen die gebruikt kunnen worden ipv de plastic tas. Deze zijn natuurlijk gewoon te bedrukken met je logo.