Corona preventie gerelateerde relatiegeschenken bedrukken

Corona preventie relatiegeschenken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde preventie relatiegeschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Corona preventie gerelateerde relatiegeschenken bedrukken? Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde corona preventie gerelateerde relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën, juist nu, zijn jouw relaties of medewerkers je belangrijkste geschenk!

Nu de 1,5 meter afstand er af is, blijft het belangrijk om jezelf en andere te beschermen. Wij bieden een ruim aanbod van Corona preventie producten aan, die zoveel mogelijk bescherming geeft.Corona preventie geschenken bedrukken

Corona preventie geschenken bedrukken gepersonaliseerd met jouw logo. Deze geschenken passen bij onze huidige tijd en zal even duren voor het voorbij is, helaas… We hebben mondkapjes, maskers, anti bacteriële pennen, UV-C desinfectie boxjes, contactloze sleutels en complete geschenksets. Kies maar uit! Bescherm jezelf en je medewerkers met corona preventie geschenken.

Mondkapjes bedrukken

Zoals iedereen weet is er een advies om mondkapjes te dragen in openbare ruimtes, per 1 december wordt dit waarschijnlijk “verplicht”. Het dragen van een mondkapje hangt sterk af van de kwaliteit van het materiaal, pasvorm en hoe het gedragen wordt, om zo verspreiding te voorkomen van het virus. Geef de mensen om je heen en jezelf een veilig gevoel met het dragen van een mondkapje. Verminder de luchttoevoer tijdens het praten, hoesten of niezen in openbare ruimtes en zal voorlopig wel in ons straatbeeld blijven, dus geef dan een goed zittend en kwalitatief mondmasker en geen wegwerp, zo blijft je in beeld….

Antibacteriële pennen, de enige met zink-ionen.

Pennen kunnen/zijn grote boosdoeners in het verspreiden van bacteriën. De antibacteriële pennen voorkomen de verspreiding van bacteriën van hand tot hand, dankzij het speciale antibacteriële additief zink-ionen dat in de pennen is gebruikt. Juist nú zijn deze promotionele pennen zeer geschikt voor de gezondheidszorg en natuurlijk ook voor scholen, publieke instellingen en natuurlijk voor op kantoor.

De kenmerken van de pennen:
Voldoet aan de veeleisende normen van ISO 22196
Is gemaakt van hoge kwaliteit ABS met een antibacteriële toevoeging dat gegarandeerd beschermt tegen 99% van de bacteriën.
Geeft permanent 24/7 bescherming omdat de antibacteriële toevoeging in het plastic is verwerkt.
Leverbaar v.a. 250 stuks.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw Corona preventie geschenken bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Corona preventie geschenken bedrukken? Vragen? Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals Corona preventie producten met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in Corona preventie geschenken bedrukken sinds 1972