Anti diefstal relatiegeschenken

Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde Anti diefstal geschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook zeefdrukken behoort tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rond zeefdruk.Wie is er niet eens slachtoffer geweest van diefstal / zakkenrollers. Geef daarom zakkenrollers niet de kans! Als dit tijdens een dagje weg gebeurd of als je op vakantie bent, kan dit erg vervelend zijn. Om diefstal / zakkenrollen te kunnen voorkomen moet je slimmer zijn dan de dief. Wij hebben een aantal anti diefstal relatiegeschenken die daarbij goed kunnen helpen/voorkomen. Deze relatiegeschenken ontmoedigen de dieven en maken het stelen moeilijker van dierbare spullen. Hierdoor zijn de spullen van je relaties / werknemers een stuk veiliger.

Bedrukte anti diefstal relatiegeschenken

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Anti diefstal relatiegeschenken zijn nu heel populair om weg te geven. Een bedrukte anti diefstal relatiegeschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten anti diefstal relatiegeschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een anti diefstal relatiegeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Anti diefstal relatiegeschenken laten bedrukken

Anti diefstal relatiegeschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een professionele uitstraling. Een anti diefstal relatiegeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een anti diefstal relatiegeschenk een geschikt cadeau!

Meest voorkomende modellen:
Bobby Original ( beste anti-diefstal rugtas, verborgen ritsen )
Bobby Compact ( snijvast materiaal, geheime vakjes, verborgen ritsen )
Bobby Bizz ( switchen van rugzak naar koffertje, geïntegreerd slot )
Bobby Urban ( snijbestendig materiaal, Urban Lifestyle, volledig afsluitbaar door bovenkant op te rollen)
Bobby Urban Lite ( geïntegreerd sleutelkoord, RFID bescherming, Anti-diefstal design, Net voor extra capaciteit )

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw anti diefstal relatiegeschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken? Vragen? Stuur gerust een mailtje met je vragen naar [email protected].

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in anti diefstal relatiegeschenken bedrukken sinds 1972