Kaarsen en sfeer geschenken bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Kaarsen en sfeer geschenken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde kaarsen, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde kaarsen en sfeer geschenk als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Kaarsen en sfeer geschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een kaarsen en sfeer geschenk gepersonaliseerd met logo!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Zorg voor een gezellig en aangename sfeer bij jouw zakenrelaties met bedrukte sfeerartikelen, zoals kaarsen met logo of geurverspreiders. Een kaars als relatiegeschenk leuk voor binnen en buiten maar ook jong of oud! Kaarsen zorgen voor een prettige sfeer, waar je ook bent. Ze stralen rust en gemoedelijkheid uit, geef jouw zakenrelaties een rustig en prettig gevoel met de kaarsen van DéBlé relatiegeschenken! Maar ook een mooie kaarsenset subtiel bedrukt met je logo spreekt tot de verbeelding. De opdruk van jullie logo maakt van de kaarsen hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Bedrukte kaarsen en sfeer geschenken als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. kaarsen en sfeer geschenken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte kaarsen en sfeer geschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten kaarsen en sfeer geschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een kaarsen en sfeer geschenk neem dan gerust contact met ons op!

Kaarsen en sfeer geschenken bedrukken en personaliseren met logo

kaarsen en sfeer geschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een kaarsen en sfeer geschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een kaarsen en sfeer geschenk een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw kaarsen en sfeer geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Kaarsen en sfeer geschenken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar [email protected].

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in kaarsen en sfeer geschenken bedrukken sinds 1972