Hoofdtelefoons bedrukken relatiegeschenk

Hoofdtelefoons/koptelefoon bedrukken, gepersonaliseerd met logo. Geef een passend relatiegeschenk in 2021….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Hoofdtelefoons bedrukken? Verras je relaties of medewerkers met een gepersonaliseerde koptelefoon als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte hoofdtelefoons, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Luidsprekers, hoofd- en oortelefoons zijn tegenwoordig in trendy uitvoeringen te krijgen. Een leuk retro mobiele telefoonhoorn of een opvouwbare hoofdtelefoon is zeer breed inzetbaar voor promotie artikel voor een platenzaak die wat extra's voor zijn klanten wil doen! In een wereld die om gadgets draait, staat jouw bedrijfsnaam met deze accessoires in het middelpunt.

Hoofdtelefoons bedrukken en personaliseren met uw logo

Een hoofdtelefoon bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een hoofdtelefoon een geschikt cadeau! De techniek wordt door andere geleverd, maar jouw naam levert de toegevoegde waarde! De opdruk van jullie logo maakt van een hoofdtelefoon hét relatiegeschenk voor komend jaar.Lees meer