Laptoptassen bedrukken relatiegeschenk

Laptoptassen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde laptoptas als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een laptoptas gepersonaliseerd met logo? Laptoptassen bedrukken wij door middel van een digitaal transfer, het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Pagina 1 van 7
Pagina 1 van 7


Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rondzeefdruk. De opdruk maakt van een laptoptas hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Coronacrisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Wanneer je relatiegeschenken zoekt, dan ben je bij DéBlé aan het goede adres. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikt geschenk. Wij willen net zoals jij dat het relatiegeschenk past bij jouw bedrijf. Een laptoptas is altijd een mooi relatiegeschenk. Wat een relatiegeschenk zoals deze nog mooier maakt is het bedrukken ervan. Deze worden namelijk aan de voorzijde laten bedrukken met jouw logo of tekst. Zo maak je een relatiegeschenk zoals deze geheel eigen en dat zullen de klanten en relaties zeer zeker waarderen.

Laptoptassen bedrukken en personaliseren met uw logo

Verras jouw relaties met een praktische laptoptas met bedrukking, zowel voor je mannelijke als vrouwelijke klanten, is er een ruime keuze dus voor elk wat wils….. Of je nu kiest voor een laptoptas met veel opbergvakken of een luxe laptoprugzak, op deze manier kunnen jouw relaties alle papieren of tablet veilig meenemen. Laptoptassen zijn leverbaar in diverse kleuren, dus zeker zeer geschikt als relatiegeschenk om weg te geven op een seminar of workshop! Op deze manier werk je mee om de uitstaling van je bedrijf te tonen!

Laptoptassen zijn ideaal voor:
Beurzen
Seminars
Workshops
Business meeting