Lippenbalsem bedrukken relatiegeschenk

Lippenbalsem bedrukken doe je bij DéBlé Venlo! Heb je schrale lippen gekregen van de koud of van de warme zon? Smeer er dan een laagje lippenbalsem op! Zo zal je er geen last meer van hebben.... Vaak gebeurt dit in de winter en in de zomer, doordat het weer veranderd kunnen jouw lippen schraal worden. In de winter is de oorzaak kou en in de zomer de felle warme zon. Laten we onze lippen dan maar goed verzorgen, je geef zo een goedkoop relatiegeschenk of premium weg, laat daarom je lippenbalsem bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van de lippenbalsem hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte lippenbalsem, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Lippenbalsem bedrukken met logo? Verras juist nú, in 2021, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde lippenbalsem als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Lippenbalsem bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een lippenbalsem gepersonaliseerd met logo!

Lippenbalsem bedrukken en personaliseren met logo

Lippenbalsem is gemaakt van een harde zalf of was die meestal in de vorm van lippenstift of in een doosje wordt verkocht. Lippenbalsem wordt overal verkocht dus niet alleen bij drogisterijen maar ook bij supermarkten. Wist je dat de lippen als eerste uitdrogen van het hele lichaam? Dit komt omdat je lippen maar een heel dun laagje huid hebben. Daarom is het verstandig uw lippen goed te verzorgen. Dus een extra verzorging dat zorgt voor 'mond-tot-mond' reclame. De lippenbalsem is met name leuk voor organisaties uit de gezondheidszorg of schoonheidssalons. Jouw bedrukte lippenbalsem zullen het altijd goed op beurzen, evenementen of open dagen doen. Al onze cosmetica is dermatologisch getest.