Lunchbox bedrukken relatiegeschenk

Lunchbox bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een gepersonaliseerde lunchbox als relatiegeschenk, deze bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Lunchboxen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rondzeefdruk. De opdruk maakt van een lunchbox hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Een brooddoos of broodtrommel, ook wel lunchbox genoemd, is een doosje waarin mensen hun lunch meenemen, bijvoorbeeld naar hun werk. Ook scholieren nemen vaak een broodtrommel mee naar school. Brood...daar zit wat in, maar waar zit het brood dan in? In een broodtrommel van goede kwaliteit, en waar het brood goed in verpakt is. Een handig relatiegeschenk voor jong en oud dat gebruikt zal worden.

Lunchbox bedrukken en personaliseren met logo

Door het harde werken is het begrijpelijk dat jouw relaties / werknemers trek krijgen. Ook hiervoor hebben wij een passende gadget! Een bedrukte broodtrommel is een origineel relatiegeschenk dat bij elke lunch gebruikt zal worden. Zo laat jij jouw klanten optimaal genieten van hun welverdiende lunchpauze. Van de klassieke broodtrommel tot lunchboxen, trendy fruitboxen en grote voorraadboxen: wij hebben het allemaal en kunnen het allemaal voor jou bedrukken of het nu alleen een tekst / logo is of full colour.

Bedrukte lunchbox, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Lunchboxen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een lunchbox of broodtrommel bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een broodtrommel of lunchbox een geschikt cadeau!

Broodtrommels of lunchboxen met bedrukking

Broodtrommels of lunchboxen met bedrukking zie je steeds meer op scholen en in kantines als reden voor het plastic probleem, dus beter voor het milieu. Broodzakken belanden daarentegen als afval op het schoolplein in de vuilnisbak en vervuilen uiteindelijk het milieu. Broodtrommels of lunchboxen zijn containers die niet alleen erg praktisch zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Broodtrommels worden heel vaak gebruikt als relatiegeschenk. In de broodtrommels of lunchboxen kunnen niet alleen de klassieke boterhammen vervoerd worden, maar ook sandwiches en zelfs gesneden fruit.

Waarom bestel jij jouw lunchbox bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van broodtrommels/lunchboxen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.