Notitieboekjes bedrukken relatiegeschenk

Notitieboekjes bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte notitieboek als relatiegeschenk. Notitieboekjes bedrukken met logo? Zelfs in het internettijdperk zijn notitieboekjes nog steeds erg populair en een veel gegeven bedankje voor relaties. Omdat het tastbaar is, open het boekje noteer maar en het staat zwart op wit (of blauw op wit, ligt natuurlijk aan de schrijfkleur van je balpen :-). Notitieboekjes zijn breed inzetbaat, makkelijk per post te versturen en breed toepasbaar. Als bedrijf is het interessant om het boekje te laten bedrukken met jouw logo. Bij DéBlé vind je vele modellen, ruitjespapier, lijntjes of als schetsboek allemaal te personaliseren naar jouw eigen idee. En het beste dan dit allemaal: een bedrukt notitieboekje laat jouw op je best zien:-)

Pagina 1 van 11
Pagina 1 van 11


Notitieboekjes bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Notitieboekjes horen thuis op elk bureau in het kantoor. Het notitieboek is zeer geschikt voor het noteren en delen van aantekeningen. A6A5 of een A4 formaat past het makkelijk in jouw tas en kun je het overal mee naartoe nemen. De elastische sluiting verzekert dat het notitieboek tijdens transport gesloten blijft. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren die goed te combineren zijn met de kleuren van jouw logo. Notitieboekjes bedrukken we met een zeef- of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Maar ook een blinddruk (ook wel diepdruk genoemd) is een veel gebruikte druktechniek. De opdruk van jullie logo maakt van de notitieboekjes hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Notitieboekjes laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wie kent het niet, moet je iets noteren en is er in velde of wegen geen stukje papier te vinden, uiteindelijk wordt de notitie op een krant of oude envelop gezet, met het gevolg dat deze notitie verloren gaat. Maar dit is nu verleden tijd met de diversen modellen notitieboekjes, in hippe kleuren en met een kleine oplage leverbaar met opdruk of blanco. Notitieboekjes bedrukken doe je bij DéBlé Venlo Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk.

Natuurlijk is een notitieboek met bedrukking een uitstekende manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Een notitieboekje is er voor elke doelgroep, of dit nu de zakenman/vrouw is die een luxe A5 notitieboek met stylus pen op zijn bureau heeft liggen of voor de jeugd een A6 notitieboek met spiraal, in leuke eigentijdse kleuren, die ze met plezier mee zullen nemen. Notitieboekjes zijn populair om weg te geven. Een bedrukte notitieboekje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten notitieboekjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo!

Bedrukte notitieboekje met uw bedrijfslogo

Voordelen van een notitieboekjes:
 Perfect te gebruiken bij mailing.
 Leverbaar in verschillende afmetingen, van A6, A5 en A4 formaat, of custom-made.
 Handig mee te nemen, kan makkelijk in de tas worden gestopt, en die schrijft, die blijft (ook in deze high-tech tijd)
 Bedrukt leverbaar vanaf 50 stuks, afhankelijk van het gekozen model.