Powerbank bedrukken relatiegeschenk

Powerbank bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte powerbank als relatiegeschenk. Powerbank bedrukken met logo? Laat nu bij DéBlé je powerbank bedrukken! Het aantal smartphones en tables neemt toe, dus ook de vraag naar de mogelijkheden deze apparaten op te laden. Om jouw mobiele apparaten op elk gewenste locatie op te laden, is de powerbank een functioneel en modern relatiegeschenk. Door ons ruime assortiment en grote voorraden heb je jouw powerbank binnen no-time in huis. Bekijk onze uitgebreide collectie en vraag snel een concurrerende offerte aan, vraag ook naar de drukmogelijkheden op de powerbank. Powerbank bedrukken we met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Powerbank bedrukken kan al vanaf 25 stuks! De opdruk maakt van powerbank en laders hét relatiegeschenk voor komend jaar. Jouw energie raakt nooit op!

Pagina 1 van 9
Pagina 1 van 9


Powerbank bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Powerbank  bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wil je een powerbank kopen dan ben je bij DéBlé relatiegeschenken aan het juiste adres. De powerbank is een populair relatiegeschenk en verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Met hun stoere uiterlijk, de vele mogelijkheden in kleur en hun hoge capaciteit zijn zij als relatiegeschenk niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. De powerbank die je bij ons koopt zijn veilig. Onze powerbank worden uitgebreid getest. Voor, tijdens en na productie worden alle componenten 1 op 1 getest. Een geavanceerde beveiliging beschermt tegen overladen, over ontladen en korsluitingsbeveiliging van de powerbank. Een powerbank kopen bij DéBlé betekent kiezen voor een powerbank zonder zorgen en problemen!

Bedrukte powerbank, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Voorzie de powerbank van een eigen logo of tekst. Door het grote drukoppervlak is een powerbank ideaal voor het bedrukken met logo. Een mooie reclamedrager voor jouw bedrijf die veel gebruikt zal worden door jouw relaties. Een bedrukte powerbank is een origineel relatiegeschenk. Een powerbank is een handige, compacte (nood)oplader voor mobiele apparaten, waarbij je geen stopcontact nodig hebt. Ideaal voor onderweg! Voor in trein of als je op een festival bent. We leveren diverse soorten, maten en kleuren, die precies bij jouw bedrijfskleuren & budget passen.

Meest voorkomende/bestelde:
 2000mAH (capaciteit voor een gemiddelde smartphone )
 2200mAH ( deze is minimaal nodig voor een tablet )
 4400mAH ( capaciteit voor een gemiddelde tablet )
 Solar powerbank ( verschillende model leverbaar )

De voordelen:
 praktisch relatiegeschenk
 geen batterij meer nodig
 compacte formaten
 géén stopcontact nodig
 verschillende capaciteiten
 opnieuw oplaadbaar
 makkelijk mee te nemen

 Bescherming tegen overladen.
Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.

 Bescherming tegen over-ontlading.
Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur

 Bescherming tegen kortsluiting.
Deze beveiliging beschermt het moederboard en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.

 Overspannings-beveiliging.
Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.


Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw powerbank bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Powerbank bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje naar Manuela of Nick.