Reisaccessoires bedrukken relatiegeschenk

Reisaccessoires bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte reisaccessoires als relatiegeschenk. Reisaccessoires bedrukken met logo? In hun zaken doen met jouw, kunnen je zakenpartners nog zo professioneel zijn, sommige blijven van het avontuur houden. Wie er graag op uit trekt - al dan niet met rugzak en tent - zal je zeker dankbaar zijn met een reisaccessoires. Een bagageweegschaal, reisstekker of  een volledige reisset: met jouw naam of logo op een reisaccessoire, word je zelfs op reis met de glimlach herinnerd. Een reisaccessoire wordt veel gebruikt en dus een waardevol relatiegeschenk. De opdruk van jullie logo maakt van het reisaccessoires hét relatiegeschenk voor komend jaar. Reisaccessoires bedrukken we met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren en kan al vanaf 50 stuks, informeer naar de mogelijkheden.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

 

Reisaccessoires laten bedrukken met logo

Ben jij die avontuurlijke ondernemer en wil je dat jouw relaties deze goede eigenschap ook ziet? Geef ze daarom dan een leuk accessoire mee voor op reis! Iedereen zal zo’n praktisch cadeau waarderen. Reisaccessoires zijn er in verschillende prijsklasse, soorten en maten, waardoor jij een relatiegeschenk met logo weg kunt geven met een knipoog ;-) Wij van DéBlé wijzen je graag de weg naar een betere relatie met jouw relaties!.

Bedrukte reisaccessoires als relatiegeschenk

De reisaccessoires kunnen bedrukt worden met een logo of tekst, zodat jouw relatie je niet vergeten als zij op reis zijn! Leuke relatiegeschenken die bedrukt met logo goede reclame maken voor jouw bedrijf. Reisaccessoires als relatiegeschenk zijn leuk en handig voor relaties die veel op zakenreis / vakantie gaan. Bekijk snel ons site en vraag een offerte/voorstel aan voor de meest originele reisaccessoires.