Rolmaten bedrukken relatiegeschenk

Rolmaten bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Rolmaten bedrukken we met een zeef- of tampondruk, maar ook een full-colour doming is bij sommige rolmeters mogelijk, afhankelijk van het ontwerp van het logo. De opdruk van jullie logo maakt van de rolmaten hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Rolmaten bedrukken en personaliseren met uw logo

Even een plank afmeten, meten of die kast wel in dat hoekje past, een rolmeter bij de hand is nooit overbodig. Dus wanneer je jouw klussende zakenrelatie verrast met een mooie bedrukte rolmeter, ben je er van verzekerd dat dit ook gebruikt zal worden. Wil je het helemaal compleet maken? Laat een rolmeter dan bedrukken met jouw logo. En er zal telkens weer een blik op jouw firmanaam worden geworpen tijdens het klussen.

Bedrukte rolmaat, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Rolmaten bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk als elke centimeter telt. Geef een meetbaar relatiegeschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Gepersonaliseeerde rolmaat. Een aantal van de rolmaten kunnen gepersonaliseerd worden met een hoes/sleeve in eigen ontwerp. Het is een eenvoudig proces. Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde rolmaat als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.