Speakers bedrukken relatiegeschenk

Speakers bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde speaker als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komende Kerst. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Speakers bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een speaker gepersonaliseerd met logo? De opdruk maakt van een speaker / luidspreker hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Coronacrisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk!

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6


Speakers bedrukken en personaliseren met uw logo

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Speakers bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Speakers / luidsprekers zijn populair om weg te geven. Een bedrukte speaker is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten speakers / luidsprekers in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een speaker neem dan gerust contact met ons op!

Speakers zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een speaker / luidspreker bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een speaker een geschikt cadeau!

Bedrukte speakers gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van een luidspreker/speaker. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, tampondruk, digitale print of full color doming op jouw speaker/luidspreker?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Digitale print Deze technologie print een digital beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen maakt een korte doorlooptijd mogelijk.

Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld - een logo, bijvoorbeeld - wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm (een 'dome' oftewel koepel) onder de opdruk. Een vulling van epoxyhars zorgt ervoor dat de koepelvormige verhoging met daarop de opdruk vormvast uithardt.

3D-effect
Bestand tegen verwering en beschadiging
Alleen mogelijk op vlakke oppervlakken
Geschikt voor platte oppervlakken die zijn gemaakt met een verlaagd gedeelte voor de bolle sticker.
Toepasbaar op plastic, papier, hout en metalen.
CMYK-kleuren.