Strandartikelen bedrukken relatiegeschenk

Strandartikelen bedrukken? Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde strandartikel als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Strandartikelen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een strandartikel gepersonaliseerd met logo?

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Strandartikelen bedrukken we met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Strandartikelen bedrukken kan al vanaf 100 stuks, informeer naar de mogelijkheden!. De opdruk van jullie logo maakt van een strandartikel hét relatiegeschenk voor komend jaar. De zomer is voor de meeste van ons het leukste seizoen van het jaar omdat we dan lekker van de zon, de zee en het strand kunnen genieten. De strand gerelateerde relatiegeschenken kunnen bedrukt worden met een logo zodat er optimaal reclame voor jouw bedrijf wordt gemaakt. Strandartikelen zijn daarom ook ideale promotieartikelen waar je vele relaties blij mee kunt maken. Bedrukte slippers, strandtassen en trendy opvouwbare matje met opdruk komen vaak en duidelijk onder ogen en dat is natuurlijk gunstig voor jouw bedrijf: je naamsbekendheid zal vergroten en dat is natuurlijk waar het om draait!

Bedrukte strandartikelen als relatiegeschenk

Verras jouw klanten en relaties met een zomers relatiegeschenk, met een strandartikel zorg je er voor dat jouw klanten aan je bedrijf blijven denken. Ook voelt de klant zich hierdoor meer gewaardeerd waardoor ze je zeker niet meer vergeten. Door bijvoorbeeld een strandtas , badslippers of een strandlaken te laten bedrukken met een logo, tekst of slogan zorg je er voor dat de klant aan je denkt wanneer hij/zij uw strandtartikel ziet. Stiekem maakt hij/zij zo ook reclame, want wanneer diegene met een bedrukt strandartikel over het strand loopt ziet iedereen van wie het is. Dat is mooi meegenomen!

Meest voorkomende strandartikel:
Strandballen
Hippe slippers
Strandtassen
Strandset

Strandartikelen laten bedrukken

Er zijn inmiddels duizenden relatiegeschenken op de markt en daarom hebben sommige gevers moeite met de keuze. Een strandartikel valt echter altijd in de smaak bij de ontvanger. Het geeft aan dat je als ondernemer rekening houdt met jouw werknemers of relaties. Wil jij ook jouw relaties of medewerkers een hart onder de riem steken en ze zonnige gedachten toesturen? Dat kan door ze strandartikel aan te reiken, dit is een passend geschenk tijdens de zomerperiode!

Goed inzetbaar voor:
Evenementen / beurzen
Reisbureau’s
Banken