Thermosbeker bedrukken relatiegeschenk

Thermosbeker of Thermo mok bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde thermo mok als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komende zomer. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. De opdruk maakt van de thermomok hét relatiegeschenk, juist nu, voor jouw relaties of medewerkers. Coronacrisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Thermo mok bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de beker heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de bekers.

Pagina 1 van 9
Pagina 1 van 9


De opdruk maakt van de thermomok of beker hét relatiegeschenk voor het komend jaar voor jouw klanten of personeel. Metalen thermobekers zijn natuurlijk ook te bedrukken, maar ze zijn vaak ook geschikt om te graveren. Dit doen we met een diamant gravure, dit geeft een nette en verzorgde uitstraling. Graveren hoeft niet perse duurder te zijn als bedrukken, mail ons gerust...

 

Thermosbeker met logo bedrukt relatiegeschenk.

 

Lees meer

Thermosbeker bedrukken als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte! Thermosbekers laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een thermosbeker als relatiegeschenk! Thermomok worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Omdat een thermos beker een functioneel geschenk is, zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant. Een thermomok bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een thermomok een geschikt cadeau!

Voor- en nadelen thermosbekers / thermomokken:
 Er zijn lekvrije bekers (dit staat per mok aangegeven ) 
 Niet alle mokken kunnen in de vaatwasser, informeer!
 Van RVS tot BPA-vrij AS kunststof 
 Gepersonaliseerd full colour Sleeve

 

Meeste verkocht inhoud (in millimeters):

 250 millimeter (35%)
 300 millimeter (30%)
 400 millimeter (25%)
 200 millimeter (10%)
 

Gepersonaliseerde thermosbeker.

Verras jouw klanten nu met hun eigen thermo mok met de slogan van je bedrijf. Of geef dit geschenk aan je werknemers als dank voor hun inzet!. Wij bedrukken zowel thermosbekers of thermomokken, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest? Of zoek je een persoonlijk geschenk voor in een cadeau pakket? Dan is een thermosbeker niet alleen een leuk, maar ook een praktisch geschenk. Er zijn zelf testrapporten leverbaar over bepaalde thermosbekers, hoe lang deze warm blijven en dergelijke.

 

Bedrukte thermosbeker met uw logo, het herbruikbaar relatiegeschenk.

Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl.