Toilettassen bedrukken

Toilettassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, dit is afhankelijk van de drukkleuren in het logo. De opdruk van jullie logo maakt van een toilettas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Wil je jouw relaties een relatiegeschenk geven wat bruikbaar en functioneel is? Daar kunnen wij je bij helpen. Wat dacht je van een bedrukte toilettas met je logo? Deze gebruikt iedereen wanneer hij/zij weg moet om bijvoorbeeld op zakenreis te gaan of gewoon gebruiken voor op vakantie! DéBlé relatiegeschenk bied je dan ook een ruim assortiment met diverse soorten toilettassen voor hem en voor haar. Of dit nu een moderne toilettas is of een retro toilettas wij hebben wat je zoekt. Voor kapsalons, schoonheids- en pedicuresalons is dit een zeer geschikt relatiegeschenk!

Toilettas bedrukken, toilettas, toilettassen, toilettas met logo, bedrukte toilettas, toilettas met naam, toilettas met opdruk, toilettas met bedrukking, toilettas relatiegeschenk, toilettas om te bedrukken, luxe toilettas bedrukken, gepersonaliseerde toilettas, make up tasje bedrukken

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2