Rolmaten bedrukken met logo

Rolmaten bedrukken we met een zeef- of tampondruk, maar ook een full-color doming is bij sommige rolmeters mogelijk, afhankelijk van het ontwerp van uw logo. De opdruk van jullie logo maakt van de rolmaten hét relatiegeschenk voor komend jaar. Even een plank afmeten, meten of die kast wel in dat hoekje past, een rolmeter bij de hand is nooit overbodig. Dus wanneer je jouw klussende zakenrelatie verrast met een mooie bedrukte rolmeter, ben je er van verzekerd dat dit ook gebruikt zal worden. Wil je het helemaal compleet maken? Laat een rolmeter dan bedrukken met jouw logo. En er zal telkens weer een blik op jouw firmanaam worden geworpen tijdens het klussen.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Rolmaten laten bedrukken

Rolmaten bedrukken we door middel van een tampondruk. Rolmaten bedrukken vanaf 50 stuks. De rolmaat is dé topper voor in de bouw. Want elke bouwvakker heeft er wel één in zijn gereedschapskist liggen. Dus verras jouw medewerkers of relaties met een rolmaat met logo, en op deze manier breng je bedrijf weer onder de aandacht.. Wij willen je graag helpen met het uitzoeken van de juiste rolmaat. Er zijn verschillende lengtes en modellen te krijgen, 2, 3, en 5 meter. Maar ook duimstokken, in diverse lengtes. Rolbandmaat is een functioneel en leuke gadget om weg te geven op beurzen of open huis.


Welke rolmeters worden het meest verkocht bij jullie als relatiegeschenk?:

5 meter (40%)
3 meter (30%)
8 meter (20%)
1 meter (10%)

 

Bedrukte rolmaten als relatiegeschenk

Even snel de maat een tafel opmeten of een plank af zagen? Dat kan met een rolmaat of meetlint. Dit is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden thuis hoort. De kans dat de ontvangers van de rolmaat erg blij zijn met jouw relatiegeschenk is dan ook groot. Dankzij een gunstige prijs per rolmaat kun je deze uitdelen als promotiemateriaal op een evenement of ervoor zorgen dat je een nieuwe doelgroep kunt aanspreken. Uiteraard kunnen we zowel rolmaten bedrukken als een duimstok voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw rolmaat bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Rolmaten bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.