DéBlé

Milk-Carton Wire-O Notebook A5 notitieboek

vanaf
€2,76
adviesprijs €2,76 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: 151242

Melkpakken Wire-O Notebook A5 notitieboek

WoW! Duurzaam A5-notitieboekje met een cover van gerecyclede melkpakken (tot 70%). Met ca. 70 vel/140 pagina's crèmekleurig, gelinieerd, FSC-gecertificeerd papier (80 g/m²), een handige penlus, sluitelastiek en een leeslint. Gebonden in een sterke wire-o-binding. De melkpakken (de bekende Tetra Pak verpakkingen) bestaan uit aluminium, papier en plastic. Deze materialen worden van elkaar gescheiden en van het overgebleven papier wordt de cover van dit notitieboekje gemaakt.
Druktechniek (meest gekozen): tampondruk
Drukformaat: 80 x 40
Materiaal: gerecyclede melkpakken
Drukpositie (meest gekozen): op voorzijde onderaan

Notitieboeken van Melkpakken kunnen een geweldig relatiegeschenk zijn. Notitieboeken zijn praktisch en worden vaak gebruikt, waardoor uw bedrijfslogo of boodschap vaak zichtbaar zal zijn. Bovendien kunt u uw eigen ontwerp of logo op het notitieboek laten drukken voor een persoonlijke touch. U kunt notitieboeken aanbieden als geschenk aan uw klanten, medewerkers of zakenpartners. U kunt ook de notitieboeken in grotere hoeveelheden bestellen voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen.

Heb je vragen om deze Milk-Carton Wire-O Notebook A5 notitieboek te bedrukken/personaliseren?
Manuela en Nick helpen je graag verder.....!

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecyclede melkpakken (tot 70%), wat minder energie kost. Het vermindert afval en draagt bij aan het milieu.

Bekijk het hele overzicht van "Notitieboekjes bedrukken"