Accessoires bedrukken met logo

Accessoires bedrukken we door middel van een tampondruk. Voor de smartphone en tablets zijn leuke relatiegeschenken weg te geven voor veel verschillende bedrijven. Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Daardoor worden bijvoorbeeld oplaadkaarten en leuke telefoonhouders vanzelfsprekend een veelgebruikte accessoires. Ze zijn ideaal voor uw smartphone of tablet op te laden of neer te zetten.Wij kunnen deze accessoires bedrukt leveren vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een accessoires hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte accessoires als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accessoires voor smartphone of tablet zijn populair om weg te geven. Een bedrukte accessoires is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten accessoires in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van accessoires voor smartphone of tablet, neem dan gerust contact met ons op!

Accessoires laten bedrukken met logo

Accessoires voor smartphone of tablet zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een accessoire voor smartphone of tablet bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een accessoires voor smartphone of tablet een geschikt cadeau. Accessoires voor smartphone of tablet kunnen wij evt. ook graveren met de naam van jouw relaties, maakt het net iets persoonlijker!


Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw accessoire voor smartphone of tablet bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Accessoires bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!