Barbecue geschenken bedrukken

Verras juist nu je relaties met een gepersonaliseerde barbecue geschenk als relatiegeschenk, deze bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Barbecue geschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. De opdruk maakt van een barbecue geschenk hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Coronacrisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Barbecue geschenken bedrukken kan al vanaf 100 stuks, vraag naar mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw relaties ook optimaal kunnen genieten van de heerlijke zomerse barbecue avonden, kun je ze verrassen met barbecue geschenk. Om bijvoorbeeld de kleren te beschermen tegen de vet spetters is een barbecueschort ideaal. Of om een handje te helpen bij het barbecueën is een 3-delige BBQ set een relatiegeschenk wat zeker gebruikt zal worden tijdens deze gezellige barbecue avonden, laat daarom je Barbecue geschenk bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van een barbecue geschenk hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Barbecue geschenken laten bedrukken

Met de barbecue geschenken van DéBlé heb je een perfect zomers relatiegeschenk, voor al jouw klanten en relaties! Het is weer zover, de zomer komt er aan! Dat betekend dat de temperatuur weer stijgt en dat we dus weer lekker naar buiten kunnen. We kunnen weer de terrasjes op, naar het strand om te zonnen maar laten we het belangrijkste niet vergeten. We kunnen de barbecue weer tevoorschijn halen genieten van het eten in de buitenlucht. Beleef samen met familie en vrienden een leuke avond vol met lekker eten en gezelligheid.

Bedrukte barbecue geschenken met logo

Wanneer je  barbecue geschenken als relatiegeschenk of als promotieartikel wilt geven is het natuurlijk een leuk idee om deze te laten bedrukken met een logo of tekst. Zo zorg je tijdens de gezellige barbecue avonden dat er ook nog wat reclame wordt gemaakt voor jouw bedrijf. De relaties zullen dit zeer zeker waarderen wanneer ze dit als relatiegeschenk of als promotieartikel zouden krijgen. Dus verras je relaties met een origineel en leuk relatiegeschenk zoals een barbecue geschenk. Zeg nou zelf, dat vindt toch iedereen leuk?

Barbecue accessoires bedrukken?

Om jouw zakenrelaties optimaal te laten genieten van een avond vol gezelligheid en een lekkere barbecue kun je ze verassen met leuke barbecue accessoires. Wil je zeker zijn dat je kleren beschermd blijven tegen de spetters vet en tegen de brandende kolen? Of wil je een helpende hand bij het barbecueën? De BBQ schort is de eerste hulp bij barbecueën. Hierin zit een ovenwand, een spatel een knijper en een prikker. Alles is aanwezig! Ga je er een dagje op uit? En wil je diezelfde avond toch nog genieten van een heerlijke barbecue? Neem dan een BBQ koeltas mee! Een erg leuk relatiegeschenk voor de relaties die er graag een dagje op uit gaan!

Meest gekochte barbecue geschenk:
Bear barbecueschort met keukengerei.
Barbecue Nido.
3-delige bamboe barbecue set.
Barbecue set inclusief hamburgerpers.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw barbecue geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Barbecue geschenken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!