DéBlé

Boodschappentas biokatoen MO6637 Trapani

vanaf
€1,97
adviesprijs €1,97 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: MO6637-13

Trapani Boodschappentas biokatoen MO6637

Boodschappentas van biologisch katoen met lange handvaten en kruisjes. 140 gr/m². Neem deze handige boodschappentas mee voor je dagelijkse boodschappen of gebruik hem op evenementen. De lange hengsels maken het makkelijk om de tas over je schouder te dragen zodat je je handen vrij hebt. De inzetvakken maken het makkelijker om meer spullen mee te nemen. Omdat hij gemaakt is van biologisch katoen, is deze tas een duurzame keuze!
Afmeting: 38X9X42 cm.
Materiaal: organisch katoen
Drukformaat: 300x300 mm.

Er zijn verschillende redenen om deze jute boodschappentas als relatiegeschenk te geven:

  1. Duurzaamheid: Een bedrukte boodschappentas is een stevig en duurzaam product waarvan de ontvanger lang gebruik kan maken. Hierdoor blijft het bedrijfslogo en de boodschap lange tijd zichtbaar, waardoor deze herinnerd blijft bij de ontvanger.
  2. Bruikbaarheid: Boodschappentassen zijn enorm praktische items die dagelijks worden gebruikt. Hierdoor wordt de boodschap meerdere keren per week gezien en herinnerd.
  3. Milieubewustzijn: Boodschappentassen zijn een milieuvriendelijker alternatief voor wegwerpplastic tassen. Door een bedrukte boodschappentas aan te bieden, geeft een bedrijf aan te zijn bezorgd om het milieu en laat het zien dat het bewust bezig is met de impact op de omgeving.

Heb je vragen over de Boodschappentas biokatoen MO6637 Trapani?
Manuela en Nick helpen je graag verder.

Bekijk het hele overzicht van "Boodschappentassen bedrukken"