Bidons bedrukken relatiegeschenk

Bidons bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras deze zomer je relaties met een gepersonaliseerde bidon als relatiegeschenk, deze bedrukken wij in elke gewenste PMS drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Bidons bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rond-zeefdruk. De opdruk maakt van een bidon hét presentje voor de komende zomer voor jouw relaties of personeel.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Corona crisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Wie kent de bidon niet, de voetballertjes op zaterdag of het fietsclubje? Maar je kan de bidon voor vele doeleinden gebruiken, ook de "niet-sporters" kan je een plezier doen met een bidon. En wat is er nu leuker om jouw relaties te verrassen met een sportieve bedrukte bidon. Hieronder vind je allerlei verschillende soorten bidons in verschillende prijsklassen. Bidons bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk of met een gepersonaliseerde full colour sleeve, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de bidons hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer.

Bidons bedrukken als relatiegeschenk

Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte! Het is mogelijk om bidons te drukken in een paar dagen tijd. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een drinkfles als relatiegeschenk! Bidons worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Om tijdens inspanning optimaal te kunnen presteren is het noodzakelijk dat er genoeg gedronken wordt. Om hier grote en onhandige flessen voor te gebruiken is natuurlijk niet logisch maar daarentegen zijn sportbeker hiervoor ideaal! Daarom is een bidon een functioneel geschenk en zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant.

Bedrukte bidons met uw bedrijfsnaam

Maak reclame in de sportschool of bij je vereniging met bidon met logo! Zo ziet iedereen jouw boodschap tijdens het sporten of onderweg op de fiets. Bidons kunnen worden gebruikt om een bedrijf in de picture te zetten. Bidons met bedrukking zijn zeer populaire relatiegeschenken. Ze worden veel gebruikt in de sport, bijvoorbeeld door wielrenners en bij voetbalwedstrijden. Een sterke reclametool bij elke slok – door een grote drukformaat op de bidons, als promotieartikel garandeert, dat jouw logo of slogan niet over het hoofd wordt gezien. Bidons laten bedrukken is logisch voor bedrijven uit alle sectoren: met een grote keuze aan bidons is het geschikt voor elke doelgroep relatiegeschenk! Maar natuurlijk is een bidon als relatiegeschenk ook handig voor jouw relaties die een stukje gaan wandelen of fietsen. Bidons met logo of tekst zijn handige en persoonlijke geschenken. Voor welke kiest jij?

 

Bidons personaliseren uw naam


Meest voorkomende materiaal soorten:
 Bidons van Tritan™ (BPA free, duurzaam, blijft helder zonder barstjes, breukbestendig).
✓ Aluminium bidons (oersterk kan dus tegen een stootje, geschikt voor gravure).
 Eastman tritaan (100% BPA-vrij, oersterk, trendy).

Voordelen van bidons:
 Levertijd vanaf 6 werkdagen.
 Bedrukken van 1 kleur tot full-colour.
 Goedkoop (lees betaalbaar :-) promotiemiddel.
 Kleine oplage v.a. 50 stuks.