Oordopjes bedrukken relatiegeschenk

Oordopjes bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte oordopje, hét relatiegeschenk voor 2021. Oordopjes bedrukken met logo? Op deze pagina vind je verschillende oordoppen die bedrukken kunnen worden voor jouw bedrijfsevenement, beurzen, muziekfestivals en nog veel meer. Gehoorbescherming in speciale oordopjes is een integraal onderdeel van de hedendaagse marketing / naamsbekendheid. Door gerichte en duurzame reclame die blijft hangen in het geheugen van de klant wordt steeds belangrijker. Vanwege de steeds strenge regels om gehoorschade te verminderen, is dit een nieuw en zeer interessant relatiegeschenk, vooral bij muziekevenementen en race-evenementen.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Oordopjes bedrukken en personaliseren met uw logo

Gehoorbescherming bedrukken met logo of gepersonaliseerd: een intelligente weggever voor organisatoren of een slim idee voor reclamebureaus. Verras jouw gasten met een speciale giveaway of maak indruk op jouw klanten met een innovatief idee: gehoorbescherming bedrukken met logo, jouw eigen gehoorbescherming! Eindelijk een zinvol relatiegeschenk en dus een positief, verrassend reclameartikel - met logo volgens jouw wensen.

Bedrukte oordopjes, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Oordopjes zijn nu heel populair om weg te geven. Een bedrukte oordopje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten oordopjes bijvoorbeeld: trendy gekleurde oordopjes, bluetooth oordopjes en earplugs om te bedrukken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van oordopjes neem dan gerust contact met ons op!

Bluetooth oordopjes laten bedrukken

Bluetooth oordopjes laten bedrukken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een professionele uitstraling. Een bluetooth oordop bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een bluetooth oordopje een geschikt cadeau!

Waarom bestel jij jouw oordopjes bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van oordopjes. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, digitale print of een tampondruk op jouw oordopje?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Digitale print deze technologie print een digitaal beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen heeft geen set-up tijd, waardoor snelle levering mogelijk is.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Maak van de oordopjes een uniek cadeau!

Een full colour sleeve geeft de oordopjes net even iets meer uitstraling.

Full colour sleeve verpakking:
Wij kunnen een aantal oordopjes uit ons assortiment jouw eigen cadeau van te maken d.m.v. een sleeve. Deze wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!