Pennen bedrukken relatiegeschenk

Pennen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Pennen zijn wereldwijd nog altijd het meest populaire relatiegeschenk!. Pennen zijn er in allerlei soorten, kleuren en prijsklassen. Heb je slechts een klein budget, dan laat je pennen bij ons bedrukken. Een andere reden is dat budgets pennen gemakkelijk verspreid kunnen worden. Koop reclame pennen ook met kleine aantallen in en laat ze bedrukken met jouw logo. Budget pennen met jouw bedrijfslogo erop gedrukt, kun je gemakkelijk weggeven op beurzen, evenementen of gewoon op de balie van jouw bedrijf! De opdruk van jullie logo maakt van de budget pennen hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Pennen bedrukken en gepersonaliseerd met uw logo

Wil je balpennen kopen dan ben je bij DéBlé aan het goede adres. Balpennen zijn nog steeds het meest geliefde relatiegeschenk. Geen wonder, ondanks dat de smartphones en tablets erg populair zijn geworden schrijven we nog steeds met onze balpennen.

Bedrukte pennen, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Een deel van onze balpennen collectie wordt in Europa geproduceerd; dit zet ons duidelijk op voorsprong ten opzichte van onze concurrentie. Het produceren in Europa levert een Co2 besparing op ten opzichte van producten die in lage lonen landen worden geproduceerd. Als al onze balpennen in China gemaakt zouden worden was onze milieu impact 10% hoger geweest.

Designed by Toppoint Balpennen

Onze Designed by Toppoint balpennen zijn hoogwaardige balpennen gemaakt in Duitsland. In de plaats Gosheim (Zuid-Duitsland) bevindt zich onze eigen vormenbouw en spuitgieterij GS Plastics. In deze spuitgieterij worden de onderdelen van onze balpennen geproduceerd waarna ze naar Bergentheim worden verstuurd waar de balpennen naar uw wens en eisen worden samengesteld. U kunt bij onze Designed by Toppoint balpennen kiezen uit verschillende kleurcombinaties. Combineer hardcolour met transparante onderdelen of kies voor een standaard hardcolour of transparante balpen.

Budget balpennen laten bedrukken

Naast onze Designed by Toppoint balpennen beschikken wij ook over budget balpennen. Relatiegeschenken met een prima kwaliteit tegen de allerscherpste prijs. Ook deze balpennen zijn met logo of naam verkrijgbaar.
Balpennen bedrukken Balpennen bedrukken is bij ons mogelijk doordat wij beschikken over in-house druktechnieken. Per balpen zijn er verschillende drukposities.

Balpennen met logo

Of u nu kiest voor balpennen met logo of met uw bedrijfsnaam, wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Pagina 1 van 13
Pagina 1 van 13