Rugzakken bedrukken relatiegeschenk

Rugzakken bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú je relaties en medewerkers met een bedrukte rugzak als relatiegeschenk. Rugzakken bedrukken met logo? Wij drukken rugzakken in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van u logo. Rugzakken bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal kleuren dat je wenst. De opdruk van jullie logo maakt van een rugzak hét relatiegeschenk voor komend jaar. Rugzak gepersonaliseerd met logo kan al vanaf 50 stuks (afhankelijk van het model).

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8


Zowel voor jouw relaties of medewerkers, als kinderen op scholen of sportverenigingen. Neem bijvoorbeeld de adventure rugzak, dit is een gebruiksartikel en is van een stevige kwaliteit en kan gezien worden als een origineel relatiegeschenk. Het is een teken van dankbaarheid en je laat een goede indruk achter bij de personen aan wie jij de rugzakjes geeft. Wij van DéBlé zijn van mening dat een bedrukte rugzak leuk is om te krijgen en om te geven....Rugzakken bedrukken kan vanaf 6 werkdagen.

Rugzakken bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Rugzakken bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Een rugzak of rugtas komt altijd van pas bijvoorbeeld bij een dagje weg, het vervoeren van je sportspullen of tijdens een schoolreisje. Hiermee maak je jong en oud blij, want een rugzak is een praktisch en kwalitatief goed relatiegeschenk. Geef een rugzak met jouw logo weg op een evenement, beurs of open dag en vergroot zo jouw naamsbekendheid op een goedkope manier, want dankzij een groot oppervlak kun je alle kant op en jouw naam springt zo direct op. Een leuk idee voor vakantieparken of reisbureaus als weggevertje aan de kinderen.

Meest voorkomende materialen:
 Non woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
 Polyester 600D ( zeer sterk, mooie uitstraling )
 Katoen ( milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, trendy, geschikt voor 1 drukkleur tot full colour )

Bedrukte rugzakken, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Rugtassen bedrukken is een goede manier van reclame maken. Het voordeel van een rugtas ten opzichte van andere tassen is dat deze vaker dan één keer gebruikt worden In ons assortiment hebben wij een breed aanbod van diverse modellen en kleuren, die ook ideaal te gebruiken zijn als een kleine sporttas. Door de stevige koordsluiting raken de spulletjes niet snel meer zoek. Laat jouw rugtasjes bedrukken zoals jij dat wenst, wij helpen je graag verder met adviseren van de bedrukking.

Goed inzetbaar voor:
 Evenementen - beurzen (voor het meegeven van folders en dergelijke)
 Schoolreisjes (meenemen van het lunchpakket)
 Reisbureaus (ideaal voor de vakantie folders)
 Sportscholen (perfect voor de bezweten kleding en sportschoenen :-)

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw rugzak bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Rugzakken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar [email protected].