DéBlé

Blue Sea Bottle drinkfles

vanaf
€2,10
adviesprijs €2,10 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: W31031

Waterfles van recycled PET 500 ml

WoW! Waterfles gemaakt van 100% Ocean Bound Plastic (recycled PET) van Plastic Bank®. De fles heeft een bamboe dop. Lekvrij en BPA-vrij. Niet vaatwasserbestendig. Inhoud 500 ml. Met de aankoop van dit product steun je Plastic Bank®: een sociale onderneming, met het hoofdkantoor in Canada, die tot doel heeft om het plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan verarmde gemeenschappen. Plastic Bank® biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen, Indonesië en andere regio's contant geld of vouchers in ruil voor het ingezameld afval, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®.
Druktechniek (meest gekozen): lasergravure CO2
Drukformaat: Ø25
Materiaal: gerecycled PET
Drukpositie (meest gekozen): op dop

Waterflessen zijn een duurzaam én herbruikbaar relatiegeschenk voor uw klanten omdat ze herbruikbaar zijn en hierdoor bijdragen aan de reductie van plastic afval. Bovendien kan het ook een positief effect hebben op de gezondheid van uw klanten doordat ze zo aangemoedigd worden om voldoende water te drinken. Het is ook een geschikt geschenk omdat het vaak gebruikt wordt en zo vaak zichtbaar is voor anderen.

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van recycled PET. Hierdoor is er minder uitstoot van broeikasgassen en draagt bij aan een circulaire economie. Hoe minder plastic hoe beter voor de natuur en afvalberg.

Bekijk het hele overzicht van "Waterflessen bedrukken"